fbpx

 

 

             SUGGESTIES VAN ONZE CHEF

                     worden geserveerd van vrijdag 17 november tot en met dinsdag 12 december 2023.

                                                          

VOORGERECHTEN

 

*   Krokant gebakken Coquilles St. Jacques met gecarameliseerd Witloof en blokjes Tomaat    € 23,00

*   Verse Ravioli met Boschampignons, Truffelsaus en Grana Padano schilfers                         € 20,00

*   Gebakken Ganzenlever, Chutney van Jonagold Appeltjes en Rozijnen                                 € 25,00 

 

   

                    

HOOFDGERECHTEN

 

*   Fazantenhaan "à la Brabançonne" met verse Aardappelkroketjes (per 2 cts)                              € 29,00 pp

*   Fazantenhaan "Fine Champagne" met verse Aardappelkroketjes (per 2 cts)                               € 29,00 pp 

*   Verse Hazenrug uit eigen streek "Harlekijn" met z'n winterse Pureetjes en
     verse Aardappelkroketjes (per 2 cts)                                                                                      € 39,00 pp                                         

*   Filet Pur van Hertenkalf "Grand Veneur" met z'n winterse Pureetjes en verse Aardappelkroketjes € 35,00         

*   Hammetje met verse Zuurkool, Graanmosterdsaus en Bintjespuree                                           € 27,00

 

 

Uit respect voor ons keukenteam, vragen wij MAXIMUM VIER verschillende voor- en hoofdgerechten per tafel te kiezen.