SUGGESTIES VAN DE CHEF
van vrijdag 20 april 2018 tot en met dinsdag 15 mei 2018. 

 

Voorgerechten
  

*  Asperges uit Malderen "op z'n Vlaams"       | €  19,00 (HG 25,00)

*  Asperges uit Malderen met gerookte Schotse Zalm en Mousselinesaus       | €  22,00  (HG 28,00)

*  Trio van Blini's met zure Room : gerookte Noorse Zalm, Superanoham, gebakken Ganzenlever     | €  20,00  

*  Gekarameliseerde Kwartel, Acaciahoning en Venkelzaad, slaatje van Bloemkool, Truffel     | €  17,00 

*  Tartaar van Tonijn en Simmentaler Rund, Komkommer/Martino dressing,
    brunoise van Appel en zure Augurk   | €  18,00 

 

 

Hoofdgerechten

 

*  Franse Eendenborst "à l'Orange" met verse Aardappelkroketjes      | €  25,00  

*  Kalfsniertjes "op Luikse wijze" met gebakken Krieltjes  | €  23,00 

*  Opgevulde Zeetong met King Krab en Prei, Pommes Duchesse  | €  37,00 

*  Linguine met zomerse Groenten, gegrilde Gamba's en Piperade sausje      | €  27,00 

 

 

Teneinde een vlotte bediening te verzekeren vragen wij jullie per tafel 
maximum VIJF verschillende voor- en hoofdgerechten aan de kaart te kiezen.