SUGGESTIES VAN DE CHEF
van vrijdag 10 juli tot en met dinsdag 28 juli 2020


Tijdens deze Coronaperiode is onze zaak ook op zondag de hele dag open,
keuken doorlopend van 12U00 tot 20U30 

 

 

Voorgerechten
  

*  Kortgebakken "Yellowfin" Tonijn, Burrata en Mi-cuit Tomaat        | €  18,00

*  Krokant gebakken Kalfszwezerik met Rivierkreeftensausje   | €  20,00

*  Gamba's "à la plancha" met Lookboter    | €  21,00

*  Zuiderse Rundertartaar "Wit-Blauw"   | €  17,00

 

  

Hoofdgerechten

  

* Côte à l'Os met Bladsla en Tomaten, handgeklopte Béarnaise en verse Frietjes (per 2 personen)    | €  36,00 pp 

* Mosselen Goudmerk "op Oosterse Wijze" met verse Frietjes            | €  29,00 

* Gamba's "à la plancha" met Lookboter en Basmatirijst  | €  28,00

* Grietfilet met jonge gesauteerde Bladspinazie, Mousselinesaus en Natuuraardappelen    | €  29,00

* Kalfsniertjes "Dijoniase" met verse Aardappelkroketjes     | €  24,00

* Zuiderse Rundertartaar "Wit-Blauw" met verse Frietjes     | €  23,00 

  

Teneinde een vlotte bediening te verzekeren vragen wij jullie per tafel 
maximum VIJF verschillende voor- en hoofdgerechten aan de kaart te kiezen.