SUGGESTIES VAN DE CHEF
van vrijdag 5 januari 2018 tot en met dinsdag 6 februari 2018. 

 

Voorgerechten
  

*  Zes Zeeuwse Creusen 3°°° met Oesterbrood     | €  19,00

*  Huisbereide terrine van Ganzenlever met chutney van Doyenne Peer, Honingkoek,
    crumble van Speculoos en Briochetoast      | €  20,00  

*  Waldorfsalade met gerookte Rivierpaling en Honing/Mosterdvinaigrette   | €  18,00

*  Verse Ravioli's met gesauteerde Boschampignons, lichte Truffelsaus, Rucola en Grana Padano   | €  18,00  

 

Hoofdgerechten

 

*  Fazant "à la Brabançonne" of "Fine Champagne" met verse Aardappelkroketjes (per 2 pers.)    | €  28,00 pp 

*  Hertenkalffilet "Grand Veneur" met verse Aardappelkroketjes    | €  32,00 

*  Côte à l'Os "Black Angus" met huisbereide Choronsaus en verse Frietjes (per 2 pers.)    | €  35,00 pp

*  Choucroute royale "à l'Alsacienne" met Aardappelpuree      | €  22,00

*  Zeebaarsfilet met Wintergroentjes, witte Wijnsaus en Kasteelaardappelen      | €  26,00

 

 

Teneinde een vlotte bediening te verzekeren vragen wij jullie per tafel 
maximum VIJF verschillende voor- en hoofdgerechten aan de kaart te kiezen.