fbpx


SUGGESTIES VAN DE CHEF
van vrijdag 16 oktober tot en met dinsdag 10 november 2020
 

 

Voorgerechten
  

*  Zes Zeeuwse Creusen met Oesterbrood       | €  18,00

*  Verse Ravioli gevuld met Ricotta en Boschampignons, lichte jus met Truffel en Shiitake     | €  19,00

*  Huisbereide Wildpâté met Zoetjes en Zuurtjes, Rozijnentoast    | €  16,00

*  Gebakken Ganzenlever met Chutney van Jonagold Appel en Rozijntjes    | €  22,00
 
*  Krokant gebakken Coquilles St. Jacques met crème van Butternut Pompoen en Chorizo    | €  20,00

  

Hoofdgerechten

  

* In de oven gebraden jonge Patrijs met Appel en Veenbessen, verse Aardappelkroketjes     | €  35,00  

* Fazant "à la Brabançonne" met verse Aardappelkroketjes (per 2 cts)       | €  30,00 pp

* Fazant "Fine Champagne" met verse Aardappelkroketjes (per 2 cts)   | €  30,00 pp

* Verse Hazenrug uit eigen streek "Harlekijn" met verse Aardappelkroketjes (per 2 cts)  | €  36,00 pp

* Hertenkalffilet "Grand Veneur" met z'n winterse Pureetjes en verse Aardappelkroketjes     | €  33,00

* Knapperig Kabeljauwhaasje "Wellington" met Aardappelmousseline     | €  29,00

 

 

Teneinde een vlotte bediening te verzekeren vragen wij jullie per tafel 
maximum VIJF verschillende voor- en hoofdgerechten aan de kaart te kiezen.