fbpx


SUGGESTIES VAN ONZE CHEF 
van vrijdag 10 september tot en met dinsdag 5 oktober 2021. 

 

 

Voorgerechten
  

*  Vitello Tonnato met Tonijndressing         | €  18,00

*  Gemarineerde Zalm "Gravad Lax" met gepekelde Groentjes en verse Kruidenhumus     | €  18,00

*  Kikkerbilletjes met Knoflooksaus      | €  17,00

*  Rotolo van verse Bladspinazie en Ricotta, verse Groentjes (Veggie)      | €  16,00
 

*  De voorgerechten van het september Bib Gourmand maandmenu kunnen ook "à la carte" worden besteld.  

 

 

Hoofdgerechten

  

*  Vol-au-Vent "Royale" met Kalfszwezeriken en verse Frietjes    | €  27,00  

*  Wilde Patrijs met Appel en Veenbessen, natuurlijk Sausje en verse Aardappelkroketjes        | €  37,00
    (vanaf 17/09/2021)

*  Krokant gebakken Kalfszwezeriken met Graanmosterdsausje en verse Aardappelkroketjes      | €  35,00

*  Grietfilet met Chablissaus en smeuïge Puree van zuiderse Groentjes      | €  30,00 

*  Rotolo van verse Bladspinazie en Ricotta, verse Groentjes (Veggie)      | €  21,00



*  De hoofdgerechten van het september Bib Gourmand maandmenu kunnen ook "à la carte" worden besteld. 

 

 

Teneinde een vlotte bediening te verzekeren vragen wij per tafel 
MAXIMUM VIJF verschillende voor- en hoofdgerechten aan de kaart te kiezen.