SUGGESTIES VAN DE CHEF
van vrijdag 18 oktober tot en met dinsdag 6 november 2018 

 

 

Voorgerechten
  

*  Zes Zeeuwse Creusen met Oesterbrood         | €  18,00

*  Krokant gebakken Sint-Jakobsvruchten met Witloof,
    grijze Zeebrugse Garnalen en blanke Botersaus       | €  19,00  

*  Gebakken Ganzenlever met gecarameliseerde Jonagold Appeltjes        | €  21,50  

*  Strudel van Fazant en Kreeft, Knolselder, Velouté van gekonfijte Sjalotjes       | €  19,50

 

 

Hoofdgerechten

 

*  Quenelle van Snoekbaars, Nantuasaus en Kasteelaardappelen       | €  27,00  

*  Vegetarische Groentenlasagne "Maison"     | €  17,00 

*  Filet Pur van Hertenkalf, Najaarsgroenten en verse Aardappelkroketjes       | €  30,00

*  Verse Hazenrug uit eigen streek "Harlekijn" met Appel en Veenbessen,
    verse Aardappelkroketjes (per 2 cts)       | €  32,00 pp 

*  Fazant "à la Brabançonne" met verse Aardappelkroketjes (per 2 cts)    | €  28,00 pp 

*  Fazant "Fine Champagne" met verse Aardappelkroketjes (per 2 cts)     | €  28,00 pp 

 

 

Teneinde een vlotte bediening te verzekeren vragen wij jullie per tafel 
maximum VIJF verschillende voor- en hoofdgerechten aan de kaart te kiezen.