SUGGESTIES VAN ONZE CHEF
worden geserveerd van vrijdag 17 november tot en met dinsdag 12 december 2023.
VOORGERECHTEN
* Krokant gebakken Coquilles St. Jacques met gecarameliseerd Witloof en blokjes Tomaat € 23,00
* Verse Ravioli met Boschampignons, Truffelsaus en Grana Padano schilfers € 20,00
* Gebakken Ganzenlever, Chutney van Jonagold Appeltjes en Rozijnen € 25,00
HOOFDGERECHTEN
* Fazantenhaan "à la Brabançonne" met verse Aardappelkroketjes (per 2 cts) € 29,00 pp
* Fazantenhaan "Fine Champagne" met verse Aardappelkroketjes (per 2 cts) € 29,00 pp
* Verse Hazenrug uit eigen streek "Harlekijn" met z'n winterse Pureetjes en
verse Aardappelkroketjes (per 2 cts) € 39,00 pp
* Filet Pur van Hertenkalf "Grand Veneur" met z'n winterse Pureetjes en verse Aardappelkroketjes € 35,00
* Hammetje met verse Zuurkool, Graanmosterdsaus en Bintjespuree € 27,00
Uit respect voor ons keukenteam, vragen wij MAXIMUM VIER verschillende voor- en hoofdgerechten per tafel te kiezen.