SUGGESTIES VAN DE CHEF
van vrijdag 22 juni 2018 tot en met zondag 22 juli 2018
jaarlijks verlof van maandag 23 juli tot en met donderdag 16 augustus 2018

 

 

Voorgerechten
  

*  Maatjes in zijn Tomatenconsommé, gemarineerde Komkommer, tartaar van Tomaat       | €  15,00

*  Cassoletje van Kalfszwezeriken, Parijse Boschampignons en Rivierkreeftenstaartjes       | €  20,00 

*  Krokant gebakken Kikkerbilletjes met verse Look en Peterselie      | €  17,00  

*  Tartaar van Kabeljauw, slaatje met Zuiderse Groentjes, vinaigrette van Pesto en Mierikswortel       | €  17,00 


 

 

Hoofdgerechten

 

*  Salade Niçoise met vers gebakken Blauwvintonijn       | €  23,00  

*  Tournedos van Rundsvlees met Roquefortsaus en verse Frietjes   | €  33,00 

*  Grietfilet "Dijonaise" met verse Bladspinazie en Bintjesmousseline   | €  29,00 

*  Tongrolletjes met Scampi "op Oostendse Wijze", gestoofde Prei en Kasteelaardappelen      | €  30,00 

 

 

Teneinde een vlotte bediening te verzekeren vragen wij jullie per tafel 
maximum VIJF verschillende voor- en hoofdgerechten aan de kaart te kiezen.