JANUARI MAANDMENU 



wordt geserveerd van dinsdag 2 januari 2018 tot en met dinsdag 30 januari 2018. 
Op dinsdagmiddag 2 januari 2018 serveren wij geen dagschotel of à la carte; enkel het eerste werkdagmenu.  
 

Mousse van Cottoham en Ganzenlever met Uienconfituur en Krententoast  
of
Cassoletje van Noordzeevis met fijne Groentjes en luchtige Champagnesaus 
of
    Carpaccio van Belgisch Wit-Blauw met crème van Parmezaan, Rucola en gepofte Tomaat  

•••

Erwtensoep "Saint Germain" 

•••

Maïskipfilet "farci" met Stroganoffsaus en verse Frietjes 
of
Kalfsblanquette "op grootmoeders wijze" met verse Aardappelkroketjes   
of
Kabeljauwhaasje met gestoofde Spitskool, Mosterdsabayon en mousseline van Bintjes 

•••

Ijssoufflé "Grand Marnier" 

 

Prijs : € 37,00/per persoon

Inclusief wijnen :  € 54,00 €/per persoon